ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Έστερσουντ

Ostersunds FK chairman Daniel Kindberg poses at the teams party after its 1-1 Europa League draw with Hertha Berlin in Berlin, Germany, Friday, Dec. 8, 2017. (AP Photo/Ciaran Fahey)
Ostersunds FK chairman Daniel Kindberg poses at the teams party after its 1-1 Europa League draw with Hertha Berlin in Berlin, Germany, Friday, Dec. 8, 2017. (AP Photo/Ciaran Fahey) AP PHOTO/CIARAN FAHEY

Ο πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (17/4) για φοροδιαφυγή

Σύμφωνα με την "Östersund Post", ο πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, έχει συλληφθεί απ' το πρωί της Τρίτης (17/4) με την κατηγορία της λογιστικής απάτης (φοροδιαφυγή).

Η αστυνομία έκανε έφοδο το πρωί στο γραφείο του και κατέσχεσαν τον υπολογιστή, εν συνεχεία πήγαν και απ' το γραφείο του στον σύλλογο, όπου δεν υπήρχε υπολογιστής και όπως τονίζουν απ' την ομάδα: "Δεν πείραξαν ούτε στυλό".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες απ' τη Σουηδία, δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί για οικονομικό έγκλημα και ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος της Έστερσουντ.

Άπαντες στον σύλλογο έχουν υποστεί ένα μικρό... σοκ, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία, όπως τονίζουν, καθώς η εξέλιξη αυτή δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την ομάδα (έγινε η προπόνηση κανονικά).

Ο Ντάνιελ Κίντμπεργκ είναι 51 ετών και ήταν Συνταγματάρχης στο σουηδικό στρατό (με αποστολές σε Κογκό, Λιβύη και Βοσνία). Από το 2014 είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην δημοτική εταιρία στέγασης του Έστερσουντ (Östersundshem).

Η φοροδιαφυγή υπολογίζεται στα 500.000 ευρώ από χορηγίες! Ουσιαστικά το δεύτερο άτομο που έχει συλληφθεί είναι αυτό που αντιμετωπίζει το... σοβαρότερο πρόβλημα, με τον Κίντμπεργκ να έχει απλά συνεργασία μαζί του (κυρίως χορηγίες).

AP Photo/Ciaran Fahey

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ