ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Συμμαχία" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

"Συμμαχία" μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα βρήκε τι είναι αυτό που την ενώνει με τη Γιουβέντους αυτό το διάστημα και για το λόγο αυτό έστειλε μήνυμα μέσω των social media στον ιταλικό σύλλογο.

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους έχουν να επιδείξουν μία ξεχωριστή πρωτιά στα έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία) καθώς είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ακόμα δεχτεί κάποιο γκολ.

Το γεγονός μάλιστα αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα που "χτύπησαν" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας στο Twitter: ανέβασαν μία φωτογραφία με τα σήματα των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και την αναφορά "τέλειες στην άμυνα Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους".

Η Μπαρτσελόνα μετράει συνολικά έξι ματς όπου έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της (5 στη La Liga και 1 στο CL) έναντι πέντε της Γιουβέντους (4 στη Serie A και 1 στο CL), ενώ αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στην κορυφή των πρωταθλημάτων τους.

Από εκεί και πέρα, ένα γκολ μέχρι στιγμής έχουν δεχτεί οι Ρόμα, Ίντερ, Πόρτο και Κολονία και η δεκάδα με τις 10 καλύτερες άμυνες της Ευρώπης συμπληρώνεται με τις Μπάγερν, Γκλάντμπαχ, Λιλ και Βαλένθια (2 γκολ παθητικό), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Σαουθάμπτον διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Premier League με 3 γκολ παθητικό σε 5 ματς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ