ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγχαρητήρια Πουλίδο σε Τίγκρες!

Συγχαρητήρια Πουλίδο σε Τίγκρες!
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, συνεχάρη μέσω twitter την πρώην του ομάδα, Τίγκρες, για την κατάκτηση του Απερτούρα απέναντι στην Πούμας.

Δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Τίγκρες, η αποχώρησή του από αυτή κρίθηκε στο CAS και δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τη διοίκηση των "φελίνος". Ωστόσο είναι η ομάδα που τον ανέδειξε στο Μεξικό, του έδωσε το "διαβατήριο" για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και την Ευρώπη.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, δεν ξέχασε την πρώην του ομάδα και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter τη συνεχάρη για την κατάκτηση του Απερτούρα, στο Ολίμπικο Ουνιβερσιτάριο, με αντίπαλο την Πούμας.

"Μπράβο Τίγκρες, Πρωταθλητές, συγχαρητήρια Ισραέλ Χιμένες (πρώην συμπαίκτης του), το αξίζεις", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Άλαν Πουλίδο. Τα μεξικανικά ΜΜΕ επιμένουν για έντονο ενδιαφέρον επαναπατρισμού του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δε μετρά πολλά λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό. Όχι από την Τίγκρες αλλά από την ομάδα της Γουαδαλαχάρα, Τσίβας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ