ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Συγνώμη" από Μαραντόνα σε Σάρι

"Συγνώμη" από Μαραντόνα σε Σάρι
© GETTY IMAGES EUROPE

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε δηλώσει στο ξεκίνημα της σεζόν πως ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν... κάνει για τη Νάπολι όμως λίγους μήνες αργότερα του ζητάει συγγνώμη! Εγκώμια και για τον Ιγκουαΐν.

"Σέβομαι τον Σάρι αλλά δεν είναι ο κατάλληλος τεχνικός για μία Νάπολι που θέλει να είναι νικήτρια. Στον Σάρι έκαναν ένα μεγάλο δώρο γενεθλίων.

Εγώ θα κρατούσα τον Μπενίτεθ", ήταν οι σκληρές κουβέντες του Ντιέγκο Μαραντόνα απέναντι στον προπονητή της Νάπολι , ο οποίος με τη σειρά του είχε απαντήσει τότε:

"Το γεγονός και μόνο πως ο Μαραντόνα με γνωρίζει, με τιμάει. Ελπίζω μέσα στους επόμενους μήνες να τον κάνω να αλλάξει λίγο την άποψή του".

"Συγνώμη" από Μαραντόνα σε Σάρι

Και αυτό ακριβώς έγινε! Η Νάπολι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα σε Ιταλία και Ευρώπη και είναι μέσα σε όλους τους στόχους τους (μία ανάσα από την κορυφή στη Serie A και εξασφαλισμένο το εισιτήριο για τους "32" του Europa League) παίζοντας μάλιστα ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό έκανε τον Μαραντόνα να αναθεωρήσει.

"Έκανα λάθος για τον Σάρι, ζητώ συγγνώμη", είναι η τωρινή σκέψη του Μαραντόνα όπως τη διοχεύτευσαν στην "Corriere del Mezziogiorno" οι εκπρόσωποί του, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να αποθεώνει ταυτόχρονα τον πρώτο σκόρερ των "παρτενοπέι", Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

"Θα γράψει ιστορία με τη γαλάζια φανέλα, είναι ο διάδοχός μου. Με αυτόν η Νάπολι θα πάει μακριά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ