ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιαστής ο Τζέραρντ

Σχολιαστής ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ συμφώνησε να σχολιάζει αγώνες του Champions League τη νέα σεζόν για λογαριασμό του BT Sport.

O Στίβεν Τζέραρντ θα είναι σχολιαστής των αγώνων Champions League για τον τηλεοπτικό σταθμό BT Sport, που πήρε τα δικαιώματα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και του Europa League για τα επόμενα 3 χρόνια, καταβάλλοντας το ποσό του 1δις 218 εκατ. ευρώ!

To ΒΤ Sport θα μεταδόσει τουλάχιστον έναν αγώνα κάθε αγγλικής ομάδας στην Ευρώπη. Η Τσέλσι, η Σίτι, η Άρσεναλ θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν ενώ η Γιουνάιτεντ και η Σέλτικ θα δώσουν προκριματικά.

351 αγώνες στο Champions League και στο Europa League θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το BT Sport τα επόμενα τρία χρόνια και θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά οι συνδρομητές του καναλιού.

Ο Ρίο Φέρντιναντ θα βρίσκεται σε ρόλο σχολιαστή ενώ τους αγώνες θα σχολιάζει και ο Στίβεν Τζέραρντ για το BT Sport. O πρώην άσος της Λίβερπουλ έχει συμφωνήσει τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και θεωρείται έκπληξη ο νέος του ρόλος.

Στο δυναμικό του BT Sport ανήκουν επίσης οι Χάρι Ρέντναπ, Γκλεν Χοντλ, Χάουαρντ Γουέμπ, Πολ Σκόουλς, Μάικλ Όουεν και Στιβ Μακμάναμαν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ