ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχεδίαζε να έρθει Ελλάδα ο Κρόιφ

Σχεδίαζε να έρθει Ελλάδα ο Κρόιφ
PHOTOGRAPH: NIELS DEN HAAN FOR T

Στην Ελλάδα σχεδίαζε να έρθει για να εορτάσει τα γενέθλια του ο Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 24 Μαρτίου, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο δάσκαλος γκολφ του Γιόχαν Κρόιφ εδώ και μια 20ετία, Οβίδιο Κάλβο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca υποστήριξε ότι ο εκλιπών Ολλανδός ( έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 24 Μαρτίου μετά από μάχη με τον καρκίνο), σχεδίαζε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει τις ημέρες των γενεθλίων του (25 Απρίλη).

"Πριν τρεις μήνες, έπαιξε για τελευταία φορά. Είχε αρχίσει να έχει κάποια προβλήματα όρασης, γιατί ο καρκίνος είχε επεκταθεί στο κεφάλι, αλλά σε εκείνη την προπόνηση ήταν αρκετά ενθουσιώδης. Μου άρεσε πολύ να τον βλέπω τόσο χαρούμενο. Θα πηγαίναμε τέλος Απρίλη στο Μαρόκο για να παρακολουθήσουμε ένα τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαμε εδώ και χρόνια. Μου είπε ότι δεν θα μπορούσε να πάει, γιατί είχε ένα πρόβλημα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν λόγω της ασθένειας, αλλά μου είπε ότι σχεδίαζε να έρθει στην Ελλάδα με την οικογένειά του για να γιορτάσει τα γενέθλιά του", υποστήριξε ο Οβίδιο Κάλβο.

Το twitter για τον θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ

Γιόχαν Κρόιφ, ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος όλων των εποχών

Γιόχαν Κρόιφ, η... τσιμινιέρα που έγινε λυτρωτής έθνους

Ανεπανάληπτες γκολάρες του Κρόιφ

Ο "άνεμος" και το καταραμένο τσιγάρο

Τα πρωτοσέλιδα για το θάνατο του Κρόιφ

Απίστευτη γκάφα της Guardian με Κρόιφ!

Συγκίνηση στο "De Kuip", ενός λεπτού χειροκρότημα για τον Κρόιφ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ