ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραματσόνι: "Έχω την εμπειρία από τον Παναθηναϊκό"

Στραματσόνι: "Έχω την εμπειρία από τον Παναθηναϊκό"

Ο διευθύνων σύμβουλος της Σπάρτα Πράγας παρουσίασε τον Αντρέα Στραματσόνι και αυτός αποκάλυψε τις προθέσεις του για το ρόστερ. Δείτε βίντεο από την άφιξη του Ιταλού στην πρωτεύουσα της Τσεχίας. (VIDEO)

Ακόμα δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας ο Αντρέα Στραμτσόνι και προϊδέασε τους δημοσιογράφους για τη... διεθνοποίηση του ρόστερ. Δεν το ομολόγησε ευθέως, αλλά τους τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η εθνικότητα, αλλά η αξία ενός παίκτη και πρόσθεσε πως η νέα γλώσσα των αποδυτηρίων θα είναι τα αγγλικά!

Κατά την παρουσίαση του από τον πρόεδρο της τσεχικής ομάδας, ο Στραματσόνι ανέλυσε τη φιλοσοφία του. Τα λεγόμενα του δεν διέφεραν πολύ από τα αντίστοιχα που είχε πει τον Νοέμβριο του 2016, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος τον είχε συστήσει στους Έλληνες φιλάθλους.

Ωστόσο, ένας Τσέχος δημοσιογράφος πήγε διαβασμένος και ρώτησε τον Στραματσόνι εάν φοβάται πως η απόκτηση πολλών αλλοδαπών, θα επηρεάσει τη Σπάρτα Πράγας. Εξυπακούεται πως ο Στραματσόνι το αρνήθηκε και τόνισε ότι "έχω και τη σχετική εμπειρία από τον Παναθηναϊκό".

Στραματσόνι: "Έχω την εμπειρία από τον Παναθηναϊκό"

Βέβαια, στον Παναθηναϊκό μάλλον θέλουν να ξεχάσουν την εμπειρία που επικαλέστηκε ο Ιταλός, αφού η σεζόν εξελίχθηκε τραγικά. Όσο για τους Τσέχους δημοσιογράφους, φάνηκαν ικανοποιημένοι από την πρώτη επαφή τους με τον 41χρονο προπονητή...

Άλλο ένα προσόν του Στραματσόνι, που το εφαρμόζει και στην Σπάρτα, είναι η γοητεία που ασκεί στον εκάστοτε ισχυρό άνδρα της διοίκησης... Ο Μάσιμο Μοράτι τον μνημονεύει ακόμα, με τον Τζίνο Πότσο διατηρεί στενή σχέση και ο Γιάννης Αλαφούζος του διέθεσε το μεγαλύτερο μπάτζετ από κάθε άλλο προπονητή.

Ο "Στράμα" φαίνεται πως έχει γοητεύσει και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Σπάρτα, Άνταμ Κόταλικ, ο οποίος του προσέφερε ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και έσπευσε να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο, δείγμα της εκτίμησης του...

Δείτε βίντεο από την άφιξη του Στραματσόνι στο αεροδρόμιο της Πράγας και την παραλαβή του από ένα πολυτελές SUV:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ