ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στους LA Galaxy ο Ιμπραχίμοβιτς"

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Δημοσίευμα από την Ισπανία θέτει νέα δεδομένα στο διαζύγιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτοντας παράλληλα τη συμφωνία του με τους LA Galaxy.

Την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά το διαζύγιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το σοβαρό τραυματισμό του αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, η " Marca" έρχεται να βάλει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα ο "Ίμπρα" έχει ήδη συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα της καριέρας του, ενώ το διαζύγιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δεδομένο εδώ και σχεδόν τρεις μήνες.

Για την ακρίβεια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να είχε συμφωνήσει με τους ανθρώπους των "κόκκινων διαβόλων" από τον περασμένο Μάρτιο ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Παράλληλα, είχε ξεκινήσει επαφές με τους LA Galaxy για να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, αυτές οι επαφές φέρεται να έχουν οδηγηθεί σε οριστική συμφωνία μεταξύ του Σουηδού επιθετικού και της ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα στις ΗΠΑ ξεκινά τον Μάρτιο, οπότε εάν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τότε ο 35χρονος επιθετικός θα μπορέσει να βοηθήσει κατευθείαν τη νέα του ομάδα αφού η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται στις αρχές του νέου έτους.

Το εάν θα επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της " Marca" θα φανεί το προσεχές διάστημα, ωστόσο στο παρελθόν ο "Ίμπρα" δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί στις ΗΠΑ.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ