ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος του Κομάν να προλάβει το Μουντιάλ

Στόχος του Κομάν να προλάβει το Μουντιάλ

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν εγχειρίστηκε επιτυχώς στον αριστερό αστράγαλο, ίσως να μην παίξει ξανά φέτος για την Μπάγερν και στόχος είναι να προλάβει το Μουντιάλ 2018

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Χέρτα, η Μπάγερν Μονάχου δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς (0-0), έχασε και τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αριστερό αστράγαλο.

Ο 21άχρονος Γάλλος εξτρέμ εγχειρίστηκε επιτυχώς το απόγευμα της Δευτέρας και είναι δεδομένη η απουσία του για τους επόμενους δύο μήνες.

Ίσως να μη ξαναπαίξει φέτος με την Μπάγερν, ενώ η επέμβαση έγινε όσο πιο άμεσα γινόταν, έπειτα από απόφαση του συλλόγου, του παίκτη και της οικογένειάς του, με στόχο ξεκάθαρα την ετοιμότητά του για το Μουντιάλ 2018.

Πρόκειται για περίπτωση ανάλογη του Νεϊμάρ, καθώς και ο Βραζιλιάνος αναμένεται να επιστρέψει αρχές Μαΐου και θα έχει ένα με ενάμιση μήνα για να βρει τον εαυτό του.

Βέβαια, για τον Κομάν είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς η Γαλλία έχει πολλές λύσεις στην επίθεση. Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Φεκίρ, Λακαζέτ, Μαρσιάλ, Παγέτ, Ουσμάν Ντεμπελέ, ακόμη και πιο κλασικοί επιθετικοί όπως οι Ζιρού και Γκαμεϊρό. Υπάρχει επίσης και ο Τομά Λεμάρ, μέσος που παίζει άνετα και εξτρέμ, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο Τοβέν της Μαρσέιγ. Ο Κομάν ήταν στην τελευταία αποστολή, αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα τον επιλέξει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

photo: FC Bayern München twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ