ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stop Κατσουράνη σε Ντελ Πιέρο

Stop Κατσουράνη σε Ντελ Πιέρο

Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Ινδίας στην ισόπαλη, χωρίς γκολ, αναμέτρηση της Πούνε Σίτι με την Ντέλχι Ντάιναμος, του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. (video)

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση της Πούνε Σίτι στην οποία αγωνίζεται ο Κώστας Κατσουράνης με την Ντέλχι Ντάιναμος του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με τον Έλληνα μέσο να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Ινδίας.

Ο Κώστας Κατσουράνης ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε για 59 λεπτά με τη φανέλα της Πούνε Σίτι, ενώ και ο Μπρούνο Τσιρίλο που ανήκει στην ίδια ομάδα, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκειά της, όντας ίσως ο κορυφαίος της Πούνε Σίτι.

Από την άλλη, η ομάδα της πρωτεύουσας, Ντέλχι Ντάιναμος, είχε ως καλύτερο παίκτη της τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, 37 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και δίκαια ανακηρύχθηκε MVP της αναμέτρησης. Μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο συμπατριώτης τερματοφύλακας της Πούνε, Μπελάρντι, του αρνήθηκε το γκολ.

Stop Κατσουράνη σε Ντελ Πιέρο

Η απογοήτευση της αναμέτρησης από πλευράς μεγάλων ονομάτων, ήταν ο Νταβίντ Τρεζεγκέ. Ο Γάλλος συμπαίκτης του Κώστα Κατσουράνη, ήταν εμφανώς εκτός ρυθμού και οι όποιες προσπάθειες ανέλαβε, παρέμειναν ημιτελείς.

ΝΤΕΛΧΙ ΝΤΑΪΝΑΜΟΣ: Φαν Χάουτ, Σινγκ, Ρέιμεϊκερς, Άλι, Γκος, Φερνάντες, Μίλντερ, Μαλσοματουλάνγκα (73' Λατχλαμουάνα), Άριας, Γιούνκερ (83' Μαρμεντίνι), Σκόουμπο (37' Ντελ Πιέρο)

ΠΟΥΝΕ ΣΙΤΙ: Μπελάρντι, Παρκ (68' Παναντετιγκίρι), Ράβαναν, Τσιρίλο, Μαλιοκέτι, Ροντρίγκες, Μαϊτάνι, Κατσουράνης (59' Βαντού), Μεχτά, Γκουρούνγκ (60' Ομαγκμπέμι), Τρεζεγκέ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ