ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης

Στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-0 την Κρους Ασούλ από το Μεξικό και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει για πρώτη φορά στον τελικό του FIFA Club World Cup (Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων), καθώς νίκησε με 4-0 την Κρους Ασούλ (Μεξικό) στον πρώτο ημιτελικό του Μαρακές.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο και αντίπαλος της "βασίλισσας" θα είναι ο νικητής του ημιτελικού της Τετάρτης μεταξύ της Aucklant City από την Νέα Ζηλανδία με την Σαν Λορένσο από την Αργεντινή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιχείρησε να σκοράρει με ραμπόνα...

Ο διεθνής Μεξικανός τερματοφύλακας, Χοσέ Κορόνα, στο 3ο λεπτό έκανε εξαιρετική επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως στο 15' έκανε άστοχη έξοδο σε εκτέλεση φάουλ του Κρόος, έτσι ο Σέρχιο Ράμος με εύκολη κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την "βασίλισσα".

Στο 24' ο Μπερναρντέγιο έριξε γροθιά στον Γκάρεθ Μπέιλ, στο πίσω μέρος του κεφαλιού! Αν το είχαν δει οι διαιτητές θα έπρεπε να τον αποβάλλουν και να δώσουν πέναλτι, ενώ στο 35' οι Ισπανοί διπλασίασαν τα τέρματά της με τον κοντινή προβολή του Καρίμ Μπενζεμά από την προσπάθεια του Καρβαχάλ από δεξιά.

Πέναλτι δόθηκε όμως στο 40' για την Κρους Ασούλ, με τον Σέρχιο Ράμος να κρατά στην περιοχή τον Μαριάνο Παβόνε. Ο Τοράδο ανέλαβε την εκτέλεση και ο Ίκερ Κασίγιας απέκρουσε, ενώ δύο λεπτά αργότερα πρόλαβε σε τετ-α-τετ τον Παβόνε.

Ο Ίκερ Κασίγιας αποκρούει το πέναλτι...

Κάθε ελπίδα των Μεξικανών χάθηκε στο 50', όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3, έπειτα από σέντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο σε αντεπίθεση από αριστερά, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Ίσκο με σουτ μέσα από την περιοχή στο 72'.

ΚΡΟΥΣ ΑΣΟΥΛ: Κορόνα, Φλόρες, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Χούλιο Σέσαρ Ντομίνγκες, Πίντο, Τοράδο, Μπερναρντέγιο, Ρόχας (76' Βαλαδές), Κριστιάν Χιμένες (65' Φαμπιάν), Μάουρο Φορμίκα, Παβόνε (65' Μπαρέρα).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος (64' Βαράν), Μαρσέλο, Κρόος (73' Κεντίρα), Ιγιαραμέντι, Ίσκο (76' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

*χαμένο πέναλτι 40' Τοράδο (απόκρουση Κασίγιας)

Κρους Ασούλ - Ρεάλ 0-4 (highlights)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ