ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον... αέρα η καριέρα του Μάρτενς

Στον... αέρα η καριέρα του Μάρτενς
INTIME SPORTS

Τόσο ο ατζέντης του Μάαρτεν Μάρτενς όσο και ο πατέρας του παίκτη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ να μην συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Την πιθανότητα να μην συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μάαρτεν Μάρτενς αναφέρει η ιστοσελίδα sportmagazine.knack.be. Στο δημοσίευμα υπάρχουν δηλώσεις του ατζέντη του που λέει:

"Ο Μάαρτεν πήρε την γυναίκα και την κόρη του στην Ελλάδα για διακοπές. Χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του. Δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν έχω μιλήσει μαζί του για καιρό και πρέπει επειγόντως να κάτσουμε και να συζητήσουμε". Ο πατέρας του παίκτη τονίζει: "Ο Μάαρτεν είχε κάποιες προτάσεις αλλά ο ίδιος δεν είναι σίγουρος για την συνέχεια της καριέρα του".

"Νεαροί με προσωπικότητα στον ΠΑΟΚ"

Ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Πάολο Αρτίκο, σε συνέντευξή του στην Ιταλία μίλησε και για την εμπειρία που βιώνει στον ΠΑΟΚ: "Καταφέραμε και προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League και είμαστε λίγους βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση που είναι ο Παναθηναϊκός, τον οποίο και νικήσαμε την Κυριακή με 3-1.

Εδώ στον ΠΑΟΚ βρήκα μία ομάδα με νεαρούς παίκτες που έχουν καλή προσωπικότητα και δημιουργούνται καλές συνθήκες για να εργαστεί κανείς. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τρεις ή τέσσερις ομάδες πραγματικά καλές . Τελικά είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ