ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόιτσκοφ: "Καθίκι ο Φαν Χάαλ"

Στόιτσκοφ: "Καθίκι ο Φαν Χάαλ"

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ 17 χρόνια μετά όχι απλά δεν έχει συγχωρέσει τον Λουί φαν Χάαλ για την συμπεριφορά του στην Μπαρτσελόνα, αλλά τον αποκάλεσε "καθίκι" και αποκάλυψε την απίθανη ερώτηση που έκανε στην σύζυγό του

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ έχει συνεργαστεί με τον Λουί φαν Χάαλ στην Μπαρτσελόνα και ξεκάθαρα ο Ολλανδός τεχνικός ήταν ο λόγος που ο Βούλγαρος άσος έφυγε από τους "μπλαουγκράνα" το 1998.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε και ο Στόιτσκοφ δεν έχει συγχωρέσει τον Φαν Χάαλ, όπως μπορεί πολύ εύκολα κανείς να διαπιστώσει από τις δηλώσεις του.

"Δεν έχω κανέναν απολύτως σεβασμό για αυτόν, είναι ένα καθίκι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Στόιτσκοφ στην "Equipe".

Ο Βούλγαρος κατέκτησε 5 πρωταθλήματα με την Μπαρτσελόνα, έπαιξε σε αυτήν από το 1990 μέχρι το 1995 και από το 1996 μέχρι το 1998 (διάλειμμα στην Πάρμα). Το 1997 ανέλαβε ο Φαν Χαάλ την τεχνική ηγεσία και ο Στόιτσκοφ έπαιξε μόλις 4 φορές εκείνη την χρονιά και το καλοκαίρι πουλήθηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η απίθανη ερώτηση στην σύζυγο

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ μάλιστα αποκάλυψε στην "Equipe" την ερώτηση που έκανε ο Λουί φαν Χάαλ στην σύζυγό του...

"Μία μέρα, όταν ήμουν τραυματίας, ήμουν με την σύζυγό μου στο Καμπ Νόου και ο Φαν Χάαλ την πλησίασε. Την ρώτησε λοιπόν πως είναι δυνατόν να είναι παντρεμένη με κάποιον σαν εμένα! Αυτή του απάντησε πως έχω κερδίσει την Χρυσή Μπάλα. Η αποχώρησή μου από την Μπαρτσελόνα το 1998 ήρθε φυσικά λόγω του Φαν Χάαλ".

Στόιτσκοφ: "Καθίκι ο Φαν Χάαλ"
© OFFSIDE - MARCA
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ