ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στο χέρι του Ολυμπιακού η παραμονή του Αυλωνίτη"

"Στο χέρι του Ολυμπιακού η παραμονή του Αυλωνίτη"
Αυλωνίτης

Ο τεχνικός διευθυντής της Στουρμ Γκρατς δήλωσε πως ο Αυλωνίτης μπορεί να παραμείνει στην Αυστρία και τη νέα σεζόν. Ποια είναι τα δυο σενάρια για τον Έλληνα αμυντικό.

Τον Γενάρη του 2016 ο Ολυμπιακός έδωσε δανεικό στην Στουρμ Γκρατς τον Τάσο Αυλωνίτη για έξι μήνες. Ο 26άχρονος άσος πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο της Αυστρίας, στον οποίο αγωνίστηκε επίσης και ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Οι άνθρωποι της Στορυμ έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αυλωνίτη και θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους. Τα πράγματα, όμως, είναι λίγο μπλεγμένα, αφού ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου δήλωσε πως η παραμονή του εξαρτάται από τον Ολυμπιακό.

"Το θέμα δεν είναι οικονομικό", είπε αρχικά ο Γκίντερ Κράισλ και συνέχισε: "Είναι θέμα να ξεκαθαρίσει ο Ολυμπιακός τι θα κάνει με τον προγραμματισμό του. Είμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες".

Οι πληροφορίες από Ελλάδα αναφέρουν δυο σενάρια. Πρώτον ο παίκτης να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να δοθεί για έναν ακόμα χρόνο δανεικός με οψιόν αγοράς. Δεύτερον να πουληθεί από τώρα. Το πρώτο ΣΕΝΆΡΙΟ μοιάζει και το πιο πιθανό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ