ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ ο Μπλιντ

Manchester United's Daley Blind scores his side's second goal from the penalty spot during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Daley Blind scores his side's second goal from the penalty spot during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Στις μεταγραφικές ''κεραίες'' των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, Ντέιλι Μπλίντ. Πώς συνδέεται η περίπτωση του μ' αυτή του Σάμουελ Ουμτιτί.

Το 2017 τελειώνει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, με τα μεταγραφικά σενάρια να αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους ακόμα πιο έντονα.

Ένα από αυτά ''μπλέκει'' την Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπαρτσελόνα και τον Ντέιλι Μπλιντ. Όπως αναφέρει το ισπανικό περιοδικό ''Don Balon'', οι δύο μεγάλες ομάδες της La Liga έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ντέιλι Μπλιντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι μεγάλος θαυμαστής του 27χρονου ποδοσφαιριστή και θέλει να τον δει με τα χρώματα των "μερένγκες" στο Santiago Bernabeu.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στη λίστα της τον Ολλανδό, καθώς μαζί με τον Γέρι Μίνα της Παλμέιρας, είναι οι δύο επικρατέστεροι αντικαταστάτες του Χαβιέρ Μασεράνο, ο οποίος οδεύει προς Κίνα.

Το ενδιαφέρον, μάλιστα, της Μπαρτσελόνα για τον Μπλιντ μπορεί να συνδεθεί με τη φημολογία πως οι ''κόκκινοι διάβολοι'' έχουν στη λίστα τους τον Σάμουελ Ουμτιτί, με μια ενδεχόμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πιο εύκολη σε αυτή την περίπτωση.

Ο Μπλιντ έχει αγωνιστεί σε 13 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη φετινή σεζόν, έχοντας ένα γκολ. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται από το 2014, όταν και αποκτήθηκε από τον Άγιαξ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ''Αίαντα'', έχοντας και ένα πέρασμα έξι μηνών από τη Χρόνινχεν.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ