ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο της Ντινάμο Κιέβου ο Ντεσπόντοφ

Στο στόχαστρο της Ντινάμο Κιέβου ο Ντεσπόντοφ

Η Ντινάμο Κιέβου, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, θέλει να αποκτήσει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κίριλ Ντεσπόντοφ, έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, όμως το ρεπορτάζ φέρνει την Ντινάμο Κιέβου να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της χώρας για το 2017, είναι κοντά στο 1.80μ. ύψος, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια άνεση και φέτος μετράει σε 20 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 8 γκολ και 5 ασίστ. Είναι διεθνής με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πατρίδας του και έχει βάλει 21 γκολ, ενώ είναι ήδη μια φορά διεθνής με την Ανδρών.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από Βουλγαρία και Ουκρανία, η Ντινάμο προτίθεται να καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό της και να τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στη φάση των "32" του Europa League.

Ο Ντεσπόντοφ αρέσει στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας του Κιέβου, Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να τον δει στο φιλικό της Ντινάμο με την ΤΣΣΚΑ στην Ισπανία, όπου οι δυο ομάδες πραγματοποιούν χειμερινή προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ