ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο "στόχαστρο" της Φούλαμ ο Σάλαϊ του ΑΠΟΕΛ

Real Madrid's Casemiro, rear, battles for the ball with APOEL Nicosia's Roland Sallai during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Casemiro, rear, battles for the ball with APOEL Nicosia's Roland Sallai during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP IMAGES

Ο 21χρονος Ούγγρος διεθνής, Ρόλαντ Σάλαϊ, που αγωνίζεται στην Κύπρο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ απασχολεί τη Φούλαμ σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ιταλία και Κύπρο.

Έτοιμος να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που είχε στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στην διάρκεια της οποίας πέτυχε εννιά γκολ και είχε περισσότερες από δέκα ασίστ είναι ο 21χρονος Ούγγρος διεθνής μέσος, Ρόλαντ Σάλαϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ιταλία (λόγω της παρουσίας του στην Παλέρμο) αλλά και την Κύπρο η Φούλαμ που ανέβηκε φέτος και πάλι στην Premier League έχει στο στόχαστρο της και παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Σάλαϊ.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει και επίσημη πρόταση για τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή για τον οποίο το ΑΠΟΕΛ είχε δώσει το περσινό καλοκαίρι 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ακαδημία Πούσκας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ