ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Περού ο Φέλιξ Μπόρχα

Στο Περού ο Φέλιξ Μπόρχα

Ο 32χρονος Εκουαδόριος επιθετικός, Φέλιξ Μπόρχα, ή "κόμπρα" ή "καγκουρό", συνεχίζει την καριέρα του στο Περού με τη φανέλα της Ρεάλ Γκαρσιλάσο.

Στο Περού συνεχίζει την καριέρα του ο 32χρονος Εκουαδόριος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Φέλιξ Μπόρχα, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα της χώρας, Ρεάλ Γκαρσιλάδο. Ο Φέλιξ Μπόρχα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νασιονάλ.

Το 2006 πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και ήρθε στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Τα προσωνύμια που τον συνόδευσαν, όπως "κόμπρα" και "καγκουρό" δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Μετά τη στάση στη Γερμανία και τη Μάιντς, επέστρεψε στην Αμερική. Στο Μεξικό, συγκεκριμένα, και τις Πουέμπλα και Πατσούκα.

Πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του, για την LDU Κίτο κι ετοίμασε βαλίτσες για τις ΗΠΑ, όπου και αγωνίστηκε στους Τσίβας. Όντας, μάλιστα, συμπαίκτης του Αγουστίν Πελετιέρι. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, επέστρεψε στο Εκουαδόρ συγκροτώντας επιθετικό δίδυμο στη Μουσούκ Ρούνα με τον Αργεντινό άλλοτε επιθετικό των Ολυμπιακού κι ΟΦΗ, Λεονέλ Νούνιες.

Τώρα, ξανά μετανάστης. Στο Περού και την ομάδα αυτού, Ρεάλ Γκαρσιλάσο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ