ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Μεξικό για την Κρους Ασούλ ο Μόρα

Στο Μεξικό για την Κρους Ασούλ ο Μόρα

Ο 23χρονος Χιλιανός φορ, Φελίπε Μόρα, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, έφθασε στην Πόλη του Μεξικού για να υπογράψει στην Κρους Ασούλ.

Το όνομά του "έπαιξε" για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, αλλά οι απαιτήσεις της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε κρίθηκαν υψηλές. Ο 23χρονος διεθνής (με την Κ20 της "ρόχα") Χιλιανός προσγειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μεξικό για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Κρους Ασούλ κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τη "μάκινα".

"Έχω μεγάλες προσδοκίες. Ήρθα ως πρώτος σκόρερ στη Χιλή κι ελπίζω να κάνω το ίδιο και στο Μεξικό. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Γι' αυτό ήρθα, άλλωστε", υποστήριξε ο Φελίπε Μόρα κατά την άφιξή του.

Στη "μάκινα" αγωνίζονται δύο ακόμη συμπατριώτες του, οι Φρανσίσκο Σίλβα και Ένσο Ρόκο. Ο Φελίπε γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγκο, και από μικρός εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Άουνταξ Ιταλιάνο. Το 2011 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και το 2016 αποκτήθηκε από την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Photo credits: Twitter Jorge Gomez V.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ