ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 2 Αυγούστου ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν

Paris Saint Germain's Zlatan Ibrahimovic gestures during their French League One soccer match against Saint-Etienne, in Saint-Etienne, central France, Sunday, Oct. 27, 2013. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Paris Saint Germain's Zlatan Ibrahimovic gestures during their French League One soccer match against Saint-Etienne, in Saint-Etienne, central France, Sunday, Oct. 27, 2013. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συμφώνησε να παίξει στο γαλλικό Super Cup την 1η Αυγούστου και εν συνεχεία να μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν-Ζερμέν για να υπογράψει στη Μίλαν

Η Μίλαν δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί να αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και πληροφορίες θέλουν τον Σουηδό να πηγαίνει στο Μιλάνο στις 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, πηγές αναφέρουν πως ο διεθνής άσος συμφώνησε με τον γαλλικό σύλλογο να παίξει στον τελικό του γαλλικού Super Cup στο Μοντρεάλ την 1η Αυγούστου, όπου οι χορηγοί τον θέλουν εκεί και εν συνεχεία να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στη Μίλαν.

Φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους "ροσονέρι" σε 3ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 7.500.000 ευρώ, αλλά βέβαια ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ