ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στιγμές ξεγνοιασιάς με τένις για Μουρίνιο και Πικέ

Στιγμές ξεγνοιασιάς με τένις για Μουρίνιο και Πικέ

Ζοζέ Μουρίνιο και Ζεράρ Πικέ εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή, λόγω εθνικών ομάδων. Μετέβησαν στο Λονδίνο, για να παρακολουθήσουν αγώνα τένις για το ATP World Tour Finals.

Ζοζέ Μουρίνιο και Ζεράρ Πικέ εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Για την ακρίβεια, πήγαν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν αγώνα τένις.

Είναι γνωστό ότι ο Μουρίνιο έχει ιδιαίτερη σχέση με το εν λόγω άθλημα κι όποτε βρίσκει χρόνο πηγαίνει να το παρακολουθήσει από κοντά. Αυτό έπραξε και χθες (13/11), μιας και μετέβη στην "Ο2 Arena", παρέα με τον Πικέ για να παραστούν στον αγώνα, στο πλαίσιο του ATP World Tour Finals, ανάμεσα σε Νόβακ Ντζόκοβιτς και Ντόμινικ Τίεμ (2-1 σετ).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει αποσυρθεί απ' την εθνική ομάδα της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα για μερικές ήμερες ηρεμίας. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι στη La Liga, έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές ξεγνοιασιάς.

Στιγμές ξεγνοιασιάς με τένις για Μουρίνιο και Πικέ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ