ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στηρίζει Άσαντ η εθνική Συρίας

Στηρίζει Άσαντ η εθνική Συρίας

Την ώρα που τα γαλλικά αεροσκάφη βομβάρδιζαν για δεύτερη ημέρα τη Συρία, η εθνική ομάδα της χώρας απηύθυνε από τη Σιγκαπούρη - όπου βρίσκεται - τη στήριξή της στον Μπασάρ Αλ-Άσαντ.

Η εθνική Συρίας βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, όπου αντιμετωπίζει την τοπική εθνική ομάδα για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στην Ασία. Κατά τη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ματς, τα μέλη της αποστολής εξέφρασαν με παραστατικό τρόπο τη στήριξή τους στον πρόεδρο της χώρας, Μπασάρ Αλ-Άσαντ.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φαχρ Ιμπραχίμ, κι ο μέσος Οσάμα Ομάρι παρουσιάστηκαν στην αίθουσα Τύπου με μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν ο Μπασάρ Αλ-Άσαντ.

"Είναι ο πρόεδρός μας, αυτός στον οποίον είμαστε πιστοί γιατί μάχεται κατά των τρομοκρατών και μάχεται και για εσάς", ξεκαθάρισε ο Φαχρ Ιμπραχίμ σε ερώτηση Σύρου δημοσιογράφου.

Η Γαλλία διεξήγαγε για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα (αυτή της Δευτέρας) αεροπορικές επιθέσεις στην πόλη Ρακά της Συρίας πλήττοντας, όπως ισχυρίζονται οι γαλλικές αρχές στόχους του Ισλαμικού Κράτους στα νότια της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέστη την επίθεση των πολεμικών αεροσκαφών της Γαλλίας σε επτά συντονισμένες επιθέσεις με τους περισσότερους βομβαρδισμούς στο νότο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ