ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τσέλσι με 18.000.000 ευρώ ο Κόντε!

Στην Τσέλσι με 18.000.000 ευρώ ο Κόντε!

Ιταλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο Αντόνιο Κόντε θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 18.000.000 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το κυνήγι για την αναζήτηση του διαδόχου του Γκους Χίντινκ στον πάγκο και όλα δείχνουν πως ο Αντόνιο Κόντε πρόλαβε στο νήμα τους Σιμεόνε, Αλέγκρι και Πελεγκρίνι και θα είναι εκείνος ο εκλεκτός του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Όπως αποκαλύπτουν ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι εκπρόσωποι του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας θα ταξιδέψουν την Πέμπτη (25/2) στο Λονδίνο για να συναντηθούν με την Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, άμεση συνεργάτιδα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, και να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, η οποία φαντάζει δύσκολο να "χαλάσει".

Στην Τσέλσι με 18.000.000 ευρώ ο Κόντε!
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Οι Λονδρέζοι προσφέρουν ένα ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο στον Κόντε με ετήσιες απολαβές ύψους 6.000.000 ευρώ και μάλιστα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς επιθυμεί να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να γίνει και η σχετική ανακοίνωση.

Στην Τσέλσι με 18.000.000 ευρώ ο Κόντε!
© GETTY IMAGES

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική "Daily Mail" σε περίπτωση που οι δύο πλευρές "δώσουν τα χέρια", ο Αντόνιο Κόντε έχει ήδη καταλήξει στους παίκτες που θα ζητήσει από τη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας, με τις τρεις βασικές επιλογές του να προέρχονται από τη Serie A: Πολ Πογκμπά, Μάουρο Ικάρντι και Ρατζά Ναϊνγκολάν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ