ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Σασουόλο και επίσημα ο Κέβιν - Πρινς Μπόατενγκ

Schalke's Guido Burgstaller and Frankfurt's Kevin-Prince Boateng challenge for the ball during the German soccer cup semifinal match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, April 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Schalke's Guido Burgstaller and Frankfurt's Kevin-Prince Boateng challenge for the ball during the German soccer cup semifinal match between FC Schalke 04 and Eintracht Frankfurt in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, April 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Παίκτης της Σασουόλο και επίσημα είναι από την από την Πέμπτη το απόγευμα ο Κέβιν - Πρινς Μπόατενγκ ο οποίος επιστρέφει στην Ιταλία.

Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Κέβιν - Πρινς Μπόατενγκ στην Ιταλία για λογαριασμό αυτή τη φορά της Σασουόλο. Ο 31χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας δυο χρόνων.

Η παρουσίαση του Μπόατενγκ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το μεσημέρι με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σασουόλο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ