ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Πράγα για τη Σπάρτα ο Στραματσόνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Στην Πράγα βρίσκεται ο Ιταλός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να μιλήσει με τους διοικούντες τη Σπάρτα για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τσέχικης ομάδας.

Απόλυτη βάση είχαν τα δημοσιεύματα που έφεραν τον Αντρέα Στραματσόνι ως υποψήφιο νέο τεχνικό της Σπάρτα Πράγας. Ο Ιταλός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού εθεάθη το Σάββατο στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Τσεχίας και θα έχει επαφές με τους διοικούντες τη Σπάρτα.

Οι επόμενες ώρες της διαπραγμάτευσης αναμένεται να είναι καθοριστικές για την έκβαση του deal. Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου του 2016, πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τη γειτονική χώρα και πατρίδα του.

Η Σπάρτα ιδρύθηκε το 1893 και μετρά 33 πρωταθλήματα, 14 Κύπελλα και 2 Super Cups Τσεχίας. Μετά από 26 αγωνιστικές στην πρώτη κατηγορία την τρέχουσα σεζόν έχει συγκεντρώσει 49 βαθμούς και θα βρίσκεται στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ