ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Μπιλμπάο το καλοκαίρι ο Γκάνεα

Romania's Cristian Ganea, right, challenges Netherlands' Steven Berghuis during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Romania's Cristian Ganea, right, challenges Netherlands' Steven Berghuis during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Η Μπιλμπάο απέκτησε για το καλοκαίρι με 600.000 ευρώ τον Κριστιάν Γκάνεα. Διαβάστε πως ο Ρουμάνος μπορεί να παίξει στους Βάσκους (video)

Ο διεθνής Ρουμάνος αριστερός μπακ, Κριστιάν Γκάνεα, θα φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έναντι 600.000 ευρώ.

Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του απ' την Βιτόρουλ Κοστάντσα, με τον 25άχρονο να υπογράφει συμβόλαιο 3 ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 δηλαδή, ενώ την περίπτωση του Γκάνεα είχε εξετάσει και ο Ολυμπιακός, αλλά απέκτησε τον Εχσάν Χατζισαφί.

Στην Μπιλμπάο δεν παίζουν παίκτες που δεν έχουν σχέση με την χώρα των Βάσκων, με τον Γκάνεα να έχει γεννηθεί στη Ρουμανία, αλλά να έχει μεγαλώσει στη χώρα των Βάσκων, όπου οι γονείς του μετακόμισαν εκεί και άνοιξαν μπαρ.

Δείτε το τρομερό γκολ του Κριστιάν Γκάνεα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ τον Ιούλιο του 2017 (προκριματικά Champions League)...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ