ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κορυφή η Βραζιλία μετά από επτά χρόνια!

Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 2nd goal against Paraguay during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Arena Corinthians Stadium in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine)
Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 2nd goal against Paraguay during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Arena Corinthians Stadium in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Για πρώτη φορά μετά το 2010 η Βραζιλία βρίσκεται στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης της FIFA ρίχνοντας από εκεί την Αργεντινή. Στην 39η θέση η Ελλάδα.

Αλλαγή είχαμε στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης της FIFA αφού η Αργεντινή δεν βρίσκεται πλέον σε αυτή. Εκείνη που την προσπέρασε ήταν η Βραζιλία, η οποία έχει επικρατήσει στα τελευταία της δέκα παιχνίδια.

Η "σελεσάο" επέστρεψε στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί ήταν το 2010 και το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Από εκεί και πέρα η μοναδική αλλαγή της πρώτης δεκάδας ήταν η είσοδος σε αυτή της Ελβετίας η οποία ανέβηκε δύο θέσεις και πλέον βρίσκεται στην ένατη. Η Ουρουγουάη η οποία ήταν ένατη μέχρι πρότινος, πλέον βρίσκεται στη 15η θέση.

Σε ό,τι αφορά την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου και εκείνη σημείωσε άνοδο. Πλέον, βρίσκεται στην 39η θέση κερδίζοντας επτά σε σχέση με την προηγούμενη κατάταξη.

Δείτε την πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας κατάταξης.

Στην κορυφή η Βραζιλία μετά από επτά χρόνια!

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ