ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κίνα ο τρίτος σκόρερ της Bundesliga

Cologne's Anthony Modeste celebrates after he scored his third goal during the German Bundesliga soccer match between 1.FC Cologne and Hertha BSC Berlin in Cologne, Germany, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Cologne's Anthony Modeste celebrates after he scored his third goal during the German Bundesliga soccer match between 1.FC Cologne and Hertha BSC Berlin in Cologne, Germany, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Κολωνία ανακοίνωσε την πώληση του επιθετικού της και τρίτου σκόρερ της περυσινής Bundesliga, Αντονί Μοντέστ, στην Κίνα και την Tianjin Quanjian έναντι 37.000.000 ευρώ.

Άλλος ένας στο δρόμο για την Κίνα. Ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός, Αντονί Μοντέστ, από σήμερα ανήκει στην κινέζικη, Tianjin Quanjian, καθώς η Κολωνία ανακοίνωσε την πώλησή του έναντι του ποσού των 37.000.000 ευρώ (μονοετής δανεισμός και υποχρεωτική αγορά του το καλοκαίρι του 2018).

"Βρέθηκε συμφωνία ανάμεσα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Η Κολωνία ευχαριστεί τον Αντονί για τη δουλειά του με τη φανέλα της ομάδας και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας.

Όσον αφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας δύο ετών και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 6.000.000 ευρώ.

Ο Μοντέστ γεννήθηκε στις Κάννες στις 14 Απρίλη του 1988 και ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Νις. Το 2007 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ανζέ, Μπορντό, Μπλάκμπερν, Μπαστιά, Χόφενχαϊμ και Κολωνία.

Στην περυσινή σεζόν της Bundesliga πέτυχε 25 γκολ σε 34 συμμετοχές κι αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος πίσω από τους Ομπαμεγιάνγκ (31) και Λεβαντόβσκι (30).

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ