ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κίνα ο Καράσκο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν πήρε στην αποστολή της Ατλέτικο για το ματς με την Κοπεγχάγη τον Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος θα πωληθεί στην κινεζική Dalian Yifang έναντι 30.000.000 ευρώ.

Ο 24χρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός, Γιανίκ Καράσκο, αφήνει την Ισπανία για την Κίνα, καθώς η πώλησή του από την Ατλέτικο στην Dalian Yifang είναι δρομολογημένη.

Το κόστος του deal θα ανέλθει στα 30.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 7.500.000 θα καταλήξουν στα ταμεία της Μονακό, η οποία είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο τεχνικός των "κολτσονέρος", Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν τον πήρε στην αποστολή της ρεβάνς με την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο των 32 του Europa League, αν κι αρχικά υπολόγιζε να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η Dalian Yifang είναι νεοφώτιστη στην κινεζική Super League κι από τους ξένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο Γιανίκ Μπολί από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ