ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κίνα και ο Μίκελ!

Στην Κίνα και ο Μίκελ!

Στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Tianjin TEDA θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζον Όμπι Μίκελ, ύστερα από μία δεκαετία στην Τσέλσι. Αποχαιρετιστήριο γράμμα του Νιγηριανού στους φίλους των "μπλε".

Η κινεζική... επέλαση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η Tianjin TEDA ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζον Όμπι Μίκελ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Νιγηριανός μέσος αποχωρήσει απ' την Τσέλσι, ύστερα από μία δεκαετία, αφήνοντας ως παρακαταθήκη, μεταξύ άλλων, 2 πρωταθλήματα, 4 FA Cup, ένα Champions League κι ένα Europa League.

Ο 29χρονος άσος δεν βρισκόταν πλάνα του Αντόνιο Κόντε τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον οποίο και βρήκε στην Κίνα. Σύμφωνα με κινεζικά δημοσιεύματα, ο Μίκελ θα αμείβεται με 8.000.000 ευρώ ετησίως.

"Όπως γνωρίζετε, δεν αγωνίστηκα, όσο θα ήθελα τη φετινή σεζόν. Παρ' όλα αυτά, είμαι μόλις 29 ετών κι έχω μπροστά μου αρκετά χρόνια καριέρας. Μ' αυτή την σκέψη στο μυαλό μου, ένιωσα πως είναι η ώρα για μία νέα εμπειρία. Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην Tianjin TEDA, σε μία περίοδο που η Chinese Super League είναι έτοιμη να απογειωθεί! Ανυπομονώ να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να μεγαλώσει τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου", αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στους φίλους των "μπλε".

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση απ' την πλευρά της κινεζικής ομάδας, η Τσέλσι ευχαρίστησε τον Νιγηριανό μέσο για την προσφορά του στο σύλλογο, μέσω του twitter.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ