ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ινδονησία ο Εσιέν

Στην Ινδονησία ο Εσιέν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 34χρονος Γκανέζος πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Μάικλ Εσιέν, βρίσκεται στην Ινδονησία ενισχύοντας τις φήμες περί πιθανής μετακίνησής του στην ομάδα της χώρας, Persib Bandung.

Στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο 34χρονος Γκανέζος πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Μάικλ Εσιέν, με αποτέλεσμα η φημολογία που τον θέλει να μετακινείται στην Persib Bandung να ενισχύεται περισσότερο.

Η ομάδα από το Bandung ήθελε να φέρει στην ομάδα αρχικά τον Ροναλντίνιο, αλλά δεν κατάφερε. Στη συνέχεια επιχείρησε να κάνει το ίδιο με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά πάλι δεν τα κατάφερε. Μετά τις δύο ανεπιτυχείς απόπειρες, η ομάδα της Ινδονησίας στράφηκε στον Μάικλ Εσιέν.

Ο Γκανέζος μέσος εθεάθη σε εμπορικό κέντρο της Τζακάρτα με τα τοπικά ΜΜΕ να τονίζουν ότι βρέθηκε στην πρωτεύουσα της χώρας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. "Περιμένετε μέχρι την Τρίτη", είπε μια πηγή κοντά στον Εσιέν στο SuperBall.id

Η Persib Bandung ιδρύθηκε το 1933 και το γήπεδό της έχει χωρητικότητα 38.000 θέσεων. Στο πρωτάθλημα που τελείωσε συγκέντρωσε 55 βαθμούς σε 34 ματς και τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Δείτε τη φωτογραφία με τον Εσιέν σε εμπορικό κέντρο της Τζακάρτα:

Στην Ινδονησία ο Εσιέν

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ