ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική Βολιβίας ο Όγιος

Στην εθνική Βολιβίας ο Όγιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών πάγκων είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Βολιβίας. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών πάγκων είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Βολιβίας, στη θέση του Ζούλιο Σέζαρ Μπαλντιβιέσο. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της νοτιοαμερικανικής ομάδας, με στόχο να την οδηγήσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο 53χρονος Αργεντινός προπονητής, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, περνώντας διαδοχικά από τον πάγκο του Άρη, του Ατρομήτου, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή, ενώ ενδιάμεσα είχε αναλάβει και την Ανόρθωση στην Κύπρο.

Η Βολιβία έχει χάσει ήδη πολύ έδαφος στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, καθώς μετά από έξι αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του (ενιαίου) ομίλου της Νότιας Αμερικής.

Εξίσου απογοητευτική ήταν και η παρουσία της στο επετειακό Κόπα Αμέρικα, που διεξήχθη τον Ιούνιο στις ΗΠΑ, καθώς γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και αποκλείστηκε από την Α' φάση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ