ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική ΗΑΕ ο Μπάουσα

Referee Wilmar Roldan, of Colombia, admonishes Argentina's coach Edgardo Bauza during a World Cup qualifying soccer match against Bolivia in La Paz, Bolivia, on Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Referee Wilmar Roldan, of Colombia, admonishes Argentina's coach Edgardo Bauza during a World Cup qualifying soccer match against Bolivia in La Paz, Bolivia, on Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής, ο Εντγάρδο Μπάουσα αναλαμβάνει αυτή της εθνικής ΗΑΕ.

Στο Ντουμπάι βρίσκεται ο Αργεντινός προπονητής, Εντγάρδο Μπάουσα, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των ΗΑΕ για να αναλάβει την εθνική ομάδα της ασιατικής χώρας.

Ο "Πατόν" βρίσκει νέα επαγγελματική στέγη, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του από την εθνική Αργεντινής (12/4). Η εθνική ΗΑΕ είναι στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ασιατική γεωγραφική ζώνη και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με εννιά βαθμούς.

Η Αυστραλία είναι στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς, ενώ Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία είναι ισόβαθμες με 16 βαθμούς. Θεωρητικά, η εθνική ΗΑΕ έχει ελπίδες να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018 για το Παγκόσμιο Κύπελλο (πρέπει να καταλάβει την τρίτη θέση).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ