ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική Αυστραλίας κλήθηκε ο Γιάννου

Στην εθνική Αυστραλίας κλήθηκε ο Γιάννου
Γιάννου

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποκάλυψε πως ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να μιλήσει με τον Απόστολο Γιάννου και να τον πείσει να αγωνιστεί με την Αυστραλία. Κλήθηκε τελικά ο 25άχρονος άσος.

Οριστικά με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας θα αγωνιστεί ο Απόστολος Γιάννου. Ο 25άχρονος άσος της Guangzhou R&F κλήθηκε από τον Άγγελο Ποστέκογλου μαζί με τον Τέρι Άντονις του ΠΑΟΚ που επέστρεψε στις κλήσεις των "καγκουρό".

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος αποκάλυψε τον τρόπο που έπεισε τον Γιάννου να αγωνιστεί με την Αυστραλία.

"Δεν είναι αρκετός καιρός που μίλησα με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο. Έτσι κάναμε μία έρευνα για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο με τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας. Τελικά πήραμε το ΟΚ από την FIFA", είπε αρχικά ο Ποστέκογλου και συνέχισε:

"Πέταξα στην Ελλάδα και μίλησα μαζί του από κοντά. Του είπα πως τον θέλω στην ομάδα, αφού πιστεύω πως θα δώσει πολλά. Είναι μία ευκαιρία γι αυτόν να φανεί και σε διεθνές επίπεδο. Έχει την εμπειρία με την Ελλάδα, οπότε θα δώσει βάθος στο ρόστερ μας, ειδικότερα στην επίθεση", κατέληξε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ