ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ελλάδα για να ζητήσει στήριξη ο Ζίκο

Στην Ελλάδα για να ζητήσει στήριξη ο Ζίκο
2014 FIFA

Ο Ζίκο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ζητήσει στήριξη, στην υποψηφιότητά του για πρόεδρος της FIFA, όπως υποστήριξε στο βραζιλιάνικο Τύπο.

Μπορεί ο Μισέλ Πλατινί να φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη διαδοχή του Ζεπ Μπλάτερ, στην προεδρία της FIFA, ωστόσο ο Ζίκο δεν εγκαταλείπει την κούρσα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε Βραζιλιάνους δημοσιογράφους, προτίθεται να επισκεφτεί όλες τις χώρες στις οποίες έχει εργαστεί προκειμένου να ζητήσει τη στήριξη των κατά τόπους ομοσπονδιών.

"Δεν θα σπαταλήσω χρήματα για να πάω σε όλες τις χώρες. Δεν είναι στόχος μου. Δεν θα προσλάβω εταιρία για να κάνει εκστρατεία υπέρ μου, για να ζητήσει στήριξη από όλο τον κόσμο. Θα ζητήσω στήριξη από τις χώρες, στις οποίες έχω εργαστεί", είπε ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής.

Ο 60χρονος Βραζιλιάνος, έχει εργαστεί σε Ιαπωνία, Τουρκία, Ελλάδα, Ιράκ, Κατάρ και Ινδία. Στη χώρα μας έχει εργαστεί, εκτελώντας χρέη προπονητή του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2009-2010.

Οι εκλογές για το ανώτατο αξίωμα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να διεξαχθούν στη Ζυρίχη, στις 26 Φεβρουαρίου του 2016.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ