ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Δόξα Κατωκοπιάς ο Ιμπραχίμ Σισοκό

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΣΙΣΟΚΟ
(ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΣΙΣΟΚΟ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Ο πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Ιμπραχίμ Σισοκό, θα παίξει τελικά στην Κύπρο φορώντας τη φανέλα της Δόξας και όχι της Ανόρθωσης αφού η μεταγραφή του στην "κυρία" ναυάγησε λόγω του τραυματισμού του.

Στην Κύπρο αλλά για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς και όχι της Ανόρθωσης θα αγωνιστεί τελικά ο Ιμπραχίμ Σισοκό. Ο 26χρονος Ιβοριανός εξτρέμ ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό ταξίδεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της "κυρίας" αλλά η μεταγραφή του ναυάγησε λόγω τραυματισμού που θα τον κρατήσει εκτός για κάποιες εβδομάδες.

Η Δόξα Κατωκοπιάς όμως δεν πτοήθηκε και έτρεξε να κλείσει τον Σισοκό για την επόμενη σεζόν ενώ ο Ιβοριανός και στο σύλλογο της Κύπρου θα παίξει με το αγαπημένο του "3" όπως και στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Iβοριανό ποδοσφαιριστή Ibrahim Sissoko.

Ο Ibrahim Sissoko γεννήθηκε στις 29/11/1991 (25 ετών) και αγωνίζεται ως Μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Academica και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις VFL Wolfsburg, Panathinaikos, Saint Etienne, Deportivo La Coruna και Eskisehirspor.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 3. Καλωσορίζουμε τον Ibrahim Sissoko στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ