ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στην Beijing Guoan ο Ζαρντίμ με μυθικό συμβόλαιο"

Monaco's head coach Leonardo Jardim talks to players during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim talks to players during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "A BOLA", ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήρθε σε συμφωνία με την Beijing Guoan για τριετές συμβόλαιο έναντι 12.000.000 ευρώ ετησίως!

Στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Beijing Guoan στέλνει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ δημοσίευμα της " A BOLA". Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της πορτογαλικής εφημερίδας, ο προπονητής της Μονακό ήρθε σε συμφωνία με την κινεζική ομάδα για συμβόλαιο τριών ετών έναντι 12.000.000 ευρώ ετησίως.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωποι της Beijing Guoan βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Πριγκιπάτο προκειμένου να πείσουν τον Πορτογάλο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αν λάβουμε υπόψιν όσα αναφέρει η "A BOLA", τελικά η πίεση απέδωσε καρπούς, με τον Ζαρντίμ να απαντάει καταφατικά στην πρότασή τους.

Παρ' όλα αυτά, τα πάντα εξαρτώνται απ' τις προθέσεις των διοικούντων τη γαλλική ομάδα, καθώς ο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, στο οποίο, μάλιστα, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15.000.000 ευρώ. Το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας τονίζει πως οι ιθύνοντες της Guoan έχουν καταθέσει ήδη πρόταση 8.000.000 ευρώ στους Μονεγάσκους, η οποία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Μάλιστα, απ' την πλευρά τους, οι διοικούντες τη Μονακό είναι έτοιμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Ζαρντίμ με παράλληλη γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του. Συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι προτίθενται να προσφέρουν 4.500.000 ευρώ ετησίως στον Πορτογάλο, ποσό τριπλάσιο σε σχέση με όσα λάμβανε μέχρι τη φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Ζαρντίμ οδήγησε τη Μονακό στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος ύστερα από 17 χρονιά, καθώς και μία "ανάσα" απ' τον τελικό του Champions League, αφού αποκλείστηκε στα ημιτελικά απ' τη Γιουβέντους. Αρκετοί κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η Ίντερ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για χάρη του, αλλά προς το παρόν μόνο η Beijing Guoan φαίνεται πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μονακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα, ο ίδιος, με δηλώσεις του στη γαλλική τηλεοπτική εκπομπή "Téléfoot" είχε υποστηρίξει πως σύντομα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μονακό, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το πρότζεκτ του συλλόγου.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ