ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αντεπίθεση ο Εμπουέ

Ivory Coast's Emmanuel Eboue talks to reporters, during a media conference in Vanderbijlpark, South Africa, Friday, June 18, 2010. Ivory Coast plays in Group G. (AP Photo/Yves Logghe)
Ivory Coast's Emmanuel Eboue talks to reporters, during a media conference in Vanderbijlpark, South Africa, Friday, June 18, 2010. Ivory Coast plays in Group G. (AP Photo/Yves Logghe) AP PHOTO/YVES LOGGHE

Νομικές συμβουλές προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του δικαστηρίου που του στέρησε την περιουσία του δέχθηκε ο Εμανουέλ Εμπουέ. Πού στηρίζεται ο 34χρονος.

Η δημοσιότητα που έλαβε η ιστορία του Εμανουέλ Εμπουέ φαίνεται πως έχει κάνει καλό στον ποδοσφαιριστή. Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο 34χρονος προχώρησε σε δραματικές αποκαλύψεις, εξηγώντας στην "Mirror" πώς έχασε όλη την περιουσία του μετά το διαζύγιό του και πλέον παρακαλάει για μια δουλειά. Μάλιστα, το χειρότερο όλων - όπως αποκάλυψε - είναι οι σκέψεις που πολλές φορές διαπερνούν το μυαλό του και τον φέρνουν κοντά στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, λίγες ώρες μετά την εξομολόγηση του άλλοτε διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Φατίχ Τερίμ του έκανε πρόταση να αναλάβει βοηθός προπονητή στην ομάδα κ-14 της Γαλατάσαραϊ, ώστε να τον βοηθήσει να επιβιώσει και να καταφέρει να ορθοποδήσει, χωρίς όμως η είδηση αυτή να έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως αποκαλύπτει την Τρίτη (26/12) η "Mirror", σε μια προσπάθεια να ανακτήσει ορισμένα από τα περιουσιακά στοιχεία που πρέπει να μεταβιβαστούν στη σύζυγό του, ο Εμπουέ δέχθηκε νομικές συμβουλές προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του δικαστηρίου. Σύμφωνα πάντα με τη "Mirror" η απόφαση του δικαστηρίου πάρθηκε χωρίς να είναι παρών ο 34χρονος και στηρίχθηκε στο γεγονός πως ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν συμπλήρωσε ένα έντυπο στο οποίο έπρεπε να δηλώσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τις υποχρεώσεις του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ελπίδα δεν χάθηκε για τον Εμπουέ. Κι αυτό γιατί μπορεί να επιμείνει ότι δεν κατάφερε να συμμετέχει σε μια σειρά διαδικασιών για λόγους υγείας. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ιβοριανός μπακ διαγνώστηκε με τον HIV, χωρίς ωστόσο αυτή η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί.

Photo credits: AP Photo/Yves Logghe

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ