ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην 8άδα του Gold Cup οι Τζαμάικα, Κόστα Ρίκα και Παναμάς

Στην 8άδα του Gold Cup οι Τζαμάικα, Κόστα Ρίκα και Παναμάς

Η Τζαμάικα και η Κόστα Ρίκα ήταν οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν από το 2ο όμιλο την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Gold Cup, ενώ από τον 1ο όμιλο πέρασε ως τρίτος ο Παναμάς.

Άλλες τρεις ομάδες συνεχίζουν στα προημιτελικά του Gold Cup, ακολουθώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αϊτή. Ο λόγος για τη Τζαμάικα και την Κόστα Ρίκα που εξασφάλισαν από το 2ο όμιλο την πρόκρισή τους στην 8άδα της διοργάνωσης, ενώ από τον 1ο όμιλο πέρασε ως τρίτος ο Παναμάς.

Οι Τζαμαϊκανοί νίκησαν 1-0 το Ελ Σαλβαδόρ πέρασαν ως πρώτοι από το 2ο όμιλο, αλλά αυτό θα συνέβαινε και ας μην σκόραρε ο ΜακΛίρι στο 71', καθώς Κόστα Ρίκα και Καναδάς έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Οι "τίκος" ευνοήθηκαν από το συνδυασμό των δύο αποτελεσμάτων και προκρίθηκαν ως δεύτεροι με τρεις ισοπαλίες.

Μαζί προκρίθηκε και ο Παναμάς από τον 1ο, αφού ό,τι κι αν συμβεί στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των ομίλων. Το άλλο εισιτήριο θα πάρει το Ελ Σαλβαδόρ, αν δεν νικήσει η Γουατεμάλα την Κούβα. Στην 8άδα θα αναμετρηθούν η Αϊτή με την Τζαμάικα στη Βαλτιμόρη.

Δείτε τις βαθμολογίες και τα αποτελέσματα του Gold Cup

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ