ΣΚΩΤΙΑ

Στη Χαρτς ο Λάφερτι

Στη Χαρτς ο Λάφερτι

Ο Κάιλ Λάφερτι, που βρέθηκε κατά το παρελθόν στο στόχαστρο των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σκωτία και τη Χαρτς.

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Βορειοϊρλανδό επιθετικό, Κάιλ Λάφερτι. Ο 29χρονος επιθετικός, που στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ακούστηκε έντονα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ήρθε σε συμφωνία με τη Χαρτς.

Το σκοτσέζικο πρωτάθλημα δεν είναι... άγνωστο στον υψηλόσωμο στράικερ, αφού απ' το 2008 έως το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ρέιντζερς. Την περυσινή σεζόν, ο Λάφερτι αγωνίστηκε στην Championship με τη Νόριτς, μετρώντας τρία γκολ και μία ασίστ σε 17 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

"Ήθελα να έρθω κάπου που να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω μια σημαντική χρονιά μπροστά μου. Εύχομαι να περάσω με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ, επομένως η σεζόν αυτή είναι σημαντική. Έλαβα εγγυήσεις ότι θα είμαι βασικό μέλος της ομάδας. Ήρθα σε μια ομάδα που γνωρίζω ότι διαθέτει παθιασμένους οπαδούς. Είναι σημαντικό γιατί ξέρω καλά που βρίσκομαι", δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

H ανακοίνωση:

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ