ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Βασιλεία δηλώνουν έτοιμοι εν όψει ΠΑΟΚ

Basel coach Raphael Wicky arrives for the Champions League group A soccer match between SL Benfica and Basel at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Basel coach Raphael Wicky arrives for the Champions League group A soccer match between SL Benfica and Basel at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP IMAGES/AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Τη συμμετοχή στο Champions League έθεσαν ως στόχο οι άνθρωποι της Βασιλείας, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα η ηγετική τριάδα της Βασιλείας ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στη Σεντ Γκάλεν για το πρωτάθλημα και με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League το βράδυ της Τρίτης στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος της Μπέρναρντ Μπρούγκενερ, ο τεχνικός διευθυντής Μάρκο Στέλερ και ο προπονητής της ελβετικής Ράφαελ Βίκι συμφώνησαν πως « η Βασιλεία είναι έτοιμη»

Ο Ράφαελ Βίκι τόνισε πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά την ήττα με 5-0 από την Φέγενορντ. «Η περασμένη Παρασκευή ήταν μια κακή ημέρα σε πέντε εβδομάδες προετοιμασίας. Οι παίκτες μου προπονούνται καλά και δεν θεωρώ πως είμαστε σε κατάσταση συναγερμού. Ίσως αυτή η ήττα να ήρθε στην πλέον κατάλληλη στιγμή» τόνισε ο προπονητής της Βασιλείας.

Χωρίς πάντως να αναφερθούν στον ΠΑΟΚ οι επικεφαλής της ελβετικής ομάδας έθεσαν ως στόχο τη συμμετοχής τους στους ομίλους του Champions League. «Οι στόχοι μας δεν διαφέρουν από πέρυσι. Θέλουμε το πρωτάθλημα και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Η συμμετοχή στο Champions League είναι πρόκληση για όλες τις ομάδες» τόνισε ο Μπρούγκενερ ενώ ο Στέλερ συμπλήρωσε πως « ο καθένας από μας θέλει να συμμετέχει η ομάδα στο επόμενο Champions League».

Όσο για τις αποχωρήσεις πολλών κομβικών ποδοσφαιριστών ο πρόεδρος της Βασιλείας είπε πως «δεν μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο στα όνειρα των ποδοσφαιριστών» και ο τεχνικός της διευθυντής από την πλευρά του υποστήριξε πως έχουν ήδη αντικατασταθεί όσοι αποχώρησαν από τη Βασιλεία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ