ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τάργκου Μούρες ο Ρουγκάλας

Στην Τάργκου Μούρες ο Ρουγκάλας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας ήρθε σε συμφωνία με τη ρουμανική Τάργκου Μούρες για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Κωνσταντίνου Ρουγκάλα. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, που ήταν ελεύθερος απ' το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα απ' τη λύση της συνεργασίας του με τη Λέουβεν, ήρθε σε συμφωνία με την Τάργκου Μούρες για συμβόλαιο έξι μηνών.

Η Τάργκου Μούρες αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος, ούσα στην 13η θέση με 9 βαθμούς, ύστερα από 21 αγωνιστικές. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς έχει 33 γκολ παθητικό, με αποτέλεσμα να αναζητά μία αξιόπιστη λύση στα στόπερ.

Αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Ρουγκάλας, ο οποίος παραμένει στο εξωτερικό, ελπίζοντας, μέσω των εμφανίσεων του, να επιστρέψει στο προσκήνιο. Θυμίζουμε πως ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Εργοτέλη, Φωστήρα, Ατλέτικο Μαδρίτης Β', Ηρακλή και Λέουβεν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ