ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Shanghai SIPG ο Βίτορ Περέιρα

Στη Shanghai SIPG ο Βίτορ Περέιρα

Μετά τον Πάουλο Μπέντο άλλος ένας προπονητής του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ομάδα στο κινεζικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τη Shanghai SIPG, διαδεχόμενος τον συμπατριώτη του, Αντρέ Βίλας Μπόας.

Φαίνεται πως οι προπονητές του Ολυμπιακού έχουν πέραση στην Άπω Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στην Κίνα. Μετά τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες την Chongqing Lifan, τώρα ο Βίτορ Περέιρα δοκιμάζει την τύχη του στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοινώθηκε επίσημα από τη Shanghai SIPG, αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του, Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Περέιρα θα συναντήσει παλιούς του γνώριμους, όπως ο Χουλκ με τον οποίον συνυπήρξαν στην Πόρτο, αλλά και τον συμπατριώτη του, Ρικάρντο Καρβάλιο, ενώ στη Shanghai SIPG αγωνίζεται κι ο πρώην μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Οσκάρ.

O 49χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Σάντα Κλάρα το 2008, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε βοηθός του Βίλας Μπόας στην Πόρτο. Τον Ιούνιο του 2011 ανέλαβε το τιμόνι των ''δράκων'', οδηγώντας τους στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και δύο Super Cup.

Το 2013 ανέλαβε την Αλ Αχλί, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 έφτασε στα μέρη μας για να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2014-15. Στη συνέχεια είχε περάσματα από Τουρκία και Γερμανία, σε Φενέρμπαχτσε και Μόναχο 1860 αντίστοιχα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ