ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Ρωσία την Τετάρτη ο Μανωλάς

Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Κώστας Μανωλάς θα πάει την Τετάρτη (28/6) στην Αγία Πετρούπολη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Ζενίτ.

Οριστική είναι πλέον η συμφωνία της Ρόμα με την Ζενίτ για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα πάει την Τετάρτη (28/6) στην Αγία Πετρούπολη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Φημολογείται πως το κόστος θα είναι στα 30.000.000 ευρώ και θα υπάρχουν και άλλα 5.000.000 ευρώ ως bonus, ενώ ίσως να μην ταξιδέψει μαζί ο Λεάντρο Παρέδες.

Το πλάνο ήταν να τους πάρουν... πακέτο οι Ρώσοι, αλλά ο Αργεντινός μέσος ακόμη δεν έχει πειστεί και ο λόγος ίσως είναι το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Γιουβέντους.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ