ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στη Ρεάλ το 2019 ο Νεϊμάρ"

Anderlecht's Sven Kums, right, struggles for the ball with PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Anderlecht's Sven Kums, right, struggles for the ball with PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Λίγες ώρες πριν το Ρεάλ - Παρί Σεν-Ζερμέν, η καταλανική "Mundo Deportivo" υποστηρίζει πως όλα είναι κανονισμένα και ο Νεϊμάρ θα υπογράψει στην ομάδα της Μαδρίτης το 2019

Η καταλανική εφημερίδα, "Mundo Deportivo", υποστηρίζει στην ηλεκτρονική της έκδοση πως ο Νεϊμάρ θα υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019.

Ρεάλ και Παρί το βράδυ της Τετάρτης (14/2) τίθενται αντιμέτωπες για τους "16" του Champions League και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ήταν φυσικά τρολάρισμα, έχοντας φωτογραφία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ με την ερώτηση "ποιος είναι δεύτερος;"... προφανώς διότι το Νο1 είναι ο Λιονέλ Μέσι της αγαπημένους τους Μπαρτσελόνα.

"Στη Ρεάλ το 2019 ο Νεϊμάρ"

Λίγες ώρες λοιπόν πριν τη σέντρα οι Καταλανοί είχαν κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα τους πως ο Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2019 θα υπογράψει στη Ρεάλ.

Εξηγούν πως ο Βραζιλιάνος τα έχει όλα σχεδιασμένα. Έφυγε από την Ισπανία διότι στο Παρίσι θα είναι πιο εύκολο να κατακτήσει τη χρυσή μπάλα, σε συνδυασμό και με το Μουντιάλ 2018.

Θα επιστρέψει λοιπόν στην Ισπανία το 2019, για τη Ρεάλ όμως τότε, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι 35 ετών και ο Μέσι 33, έτσι θα μπορεί να είναι κυρίαρχος και στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Δεν του αρέσει τόσο η ζωή και ο καιρός στο Παρίσι, αλλά κάνει υπομονή, ενώ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Ελ-Κχελαϊφί, κάτι σημαντικό για να είναι το πρόσωπο του Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ