ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέρλινγκ και Σβάινσταϊγκερ ίσως χάσουν το Euro 2016

Στέρλινγκ και Σβάινσταϊγκερ ίσως χάσουν το Euro 2016

Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αναμένεται να μην αγωνιστούν ξανά φέτος με Σίτι και ManUtd, αντίστοιχα, με τους τραυματισμούς ενδεχομένως να τους αφήσουν και εκτός Euro 2016

Άσχημα τα νέα για τις ομάδες του Μάντσεστερ, αλλά και για τις εθνικές ομάδες Αγγλίας και Γερμανίας, καθώς οι Ράχιμ Στέρλινγκ και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Στέρλινγκ αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι της πόλης την προηγούμενη Κυριακή λόγω προβλήματος στον προσαγωγό και οι εξετάσεις έδειξαν πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 εβδομάδες.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων να είναι ξανά διαθέσιμος αρχές Μαΐου, ενώ ήταν στην αποστολή της Αγγλίας για τα φιλικά με Γερμανία και Ολλανδία (φυσικά αποκλείστηκε).

Ακόμη και αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά αρχές Μαΐου, έστω και τέλη Απριλίου, το να παίξει στο Euro 2016 είναι πολύ δύσκολο. Δεν ήταν καλή κατάσταση φέτος, δεν κάνει καλή σεζόν μετά την μεταγραφή του στην Σίτι από την Λίβερπουλ και ειδικά ανέτοιμο δεν πρόκειται να τον πάρει στην αποστολή ο Χόντσον. Έχει άλλωστε φορμαρισμένους παίκτες όπως οι Κέιν και Βάρντι, αλλά αξίες όπως οι Ρούνεϊ και Στάριτζ.

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο στην προπόνηση της εθνικής Γερμανίας και από το Βερολίνο πήγε στη Μόναχο για εξετάσεις.

Τον τραυματισμό έχει επιβεβαιώσει ο γιατρός της γερμανικής ομοσπονδίας και θεωρείται το πιθανότερο να μην αγωνιστεί ξανά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτός είναι ο τρίτος φετινός του τραυματισμός, σε μία χρονιά που έχασε τα πρώτα ματς επειδή δεν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση. Το να παίζει στο Euro 2016 φαντάζει πολύ δύσκολο πλέον.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ