ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέφενς: "Η Σιλβί κατέστρεψε την καριέρα του Φαν ντερ Φάαρτ"

Στέφενς: "Η Σιλβί κατέστρεψε την καριέρα του Φαν ντερ Φάαρτ"

Ο Χουμπ Στέφενς αναφέρθηκε στην καριέρα του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ τονίζοντας ότι η πρώην σύντροφος του, Σιλβί Μέις, έκανε κακό στην καριέρα του.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, αλλά η εξέλιξη του δεν ήταν αυτή που όλοι περίμεναν. Η καριέρα του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ έχει πάρει την κάτω βόλτα και σύμφωνα με τον Χουμπ Στέφενς έχει μία εξήγηση.

Ποια είναι αυτή; Ο Ολλανδός προπονητής υποστήριξε ότι ο βασικός λόγος είναι η πρώην σύζυγος του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, Σιλβί Μέις.

Η 38χρονη Ολλανδή παρουσιάστρια και μοντέλο γνωρίστηκαν το 2003 στο ξεκίνημα της καριέρας του Φαν ντερ Φάαρτ στον Άγιαξ, παντρεύτηκαν και παρέμειναν μαζί μέχρι το 2013. Αυτή η σχέση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του 33χρονου Ολλανδού.

"Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται πνευματική και σωματική ξεκούραση. Όταν έχεις μία γυναίκα η οποία ζει όπως εκείνη δεν έχεις ηρεμία. Αυτό κατέστρεψε την καριέρα του Ράφαελ. Ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται ξεκούραση και όταν δεν την έχει είναι κακό" τόνισε μεταξύ άλλων ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός προπονητής είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις όταν είχε παίκτη τον Φαν ντερ Φάαρτ στο Αμβούργο.

Συγκεκριμένα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ντούισμπουργκ στις 12/4/2008 είχε πει: "Ορισμένοι παίκτες έχουν ήδη το μυαλό τους στη βραδιά γυναικών..."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ