ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταματά από την Σουηδία ο Ιμπραχίμοβιτς

Σταματά από την Σουηδία ο Ιμπραχίμοβιτς

Μετά από 15 χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα σταματήσει να υπηρετεί την εθνική ομάδα της Σουηδίας. Το τελευταίο του ματς στο Euro 2016.

Από τα χείλη του ίδιου του Ιμπραχίμοβιτς προέκυψε η είδηση. Ο 35άχρονος επιθετικός αποκάλυψε πως στο Euro της Γαλλίας θα είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Σουηδίας.

"Το τελευταίο μου παιχνίδι (στο Euro) θα είναι και το τελευταίο με την Σουηδία", είπε αρχικά ο Ζλάταν στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

"Ελπίζω να μην είναι αύριο (εναντίον του Βελγίου). Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα με την ομάδα και πάντα θα έχω τη σημαία μαζί μου", κατέληξε.

Ο Ιμπραχίμοβιτς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την Σουηδία όσο θα ήθελε πραγματοποιώντας απογοητευτικές εμφανίσεις. Όλοι ελπίζουν πως εναντίον του Βελγίου θα δείξει τον καλό του εαυτό και η ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Διάλεξε Σουηδία

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις εθνικές ομάδες. Την Βοσνία&Ερζεγοβίνη, την Κροατία και την Σουηδία. Ο ίδιος βέβαια διάλεξε την τελευταία. Το ντεμπούτο του με τους κιτρινομπλέ έγινε στις 31 Ιανουαρίου του 2001 στην ισοπαλία εναντίον των Νήσων Φεροε.

Από τότε ο Ίμπρα μετρά 115 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και 62 γκολ. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σουηδίας και 7ος στη σχετική λίστα με τις περισσότερες εμφανίσεις και αν παίξει με το Βέλγιο, τότε θα πιάσει τον Μπγιόρν Νίλσον στην 6η.

Αν προκριθεί η Σουηδία και αγωνιστεί, τότε θα πιάσει στην πέμπτη θέση με 117 τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Και μην ξεχνάμε... Για τον Ζλάταν τίποτα δεν ήταν αδύνατον!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ