ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα χνάρια της... Βανδή η Καρμπονέρο

Στα χνάρια της... Βανδή η Καρμπονέρο

Η Σάρα Καρμπονέρο παραιτήθηκε από τη δουλειά της, προκειμένου να ακολουθήσει τον Ίκερ Κασίγιας στην Πορτογαλία, κάνοντας ό,τι και η Δέσποινα Βανδή, όταν ακολούθησε τον Ντέμη Νικολαΐδη για ένα χρόνο στην Ισπανία.

Μπροστά στην οικογένεια τύφλα να 'χει η καριέρα. Εντάξει, δεν έχει κιόλας οικονομικό πρόβλημα ώστε να λείψει ο... μισθός στον προϋπολογισμό του σπιτιού, αλλά κάνει το βήμα πίσω για τα μάτια του άντρα της και για να διατηρηθεί η σταθερότητα.

Η Σάρα Καρμπονέρο αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά της στο κανάλι που εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό "Telecinco", ώστε να ακολουθήσει τον άντρα της, Ίκερ Κασίγιας, στην Πορτογαλία και το Οπόρτο. Οι προσωπικές της φιλοδοξίες παραμερίζονται, προκειμένου να μείνει ο Ισπανός τερματοφύλακας κοντά στο παιδί τους και την ίδια.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει σε... εγχώριο επίπεδο η Δέσποινα Βανδή, η οποία για ένα χρόνο είχε αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα της στο τραγούδι, ακολουθώντας τον Ντέμη Νικολαΐδη στη Μαδρίτη, όταν είχε πάρει μετεγγραφή στην Ατλέτικο. Μετά επέστρεψαν μαζί στην Ελλάδα και ο Ντέμης ανέλαβε την προεδρία της ΑΕΚ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ