ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Αντεμπαγιόρ

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Αντεμπαγιόρ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος προορισμός του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Ο Τογκολέζος επιθετικός -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα μετακομίσει στο Ντουμπάι και στην Αλ Γουάσλ.

Ύστερα απ' τη φυγή του απ' την Κρίσταλ Πάλας, αλλά και το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με τη Λυών, ο αρχηγός του Τογκό, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, βρίσκεται μπροστά σε νέα εμπειρία, αλλά αυτή τη φορά εκτός Ευρώπης.

Για την ακρίβεια, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι το Ντουμπάι και η Αλ Γουάσλ, η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με έξι βαθμούς.

Ο Αντεμπαγιόρ βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία απ΄τον Ιούνιο του 2016, όταν κι αποχώρησε απ' την Κρίσταλ Πάλας. Η Λιόν έδειξε το ενδιαφέρον της, αλλά η εικόνα του Τογκολέζου επιθετικού στο πρώτο ραντεβού με τους ιθύνοντες της Λιόν, άλλαξαν άρδην την απόφασή τους (σ.σ. ζήτησε ουίσκι και τσιγάρο).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έχει αγωνιστεί σε Μετς, Μονακό, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας. Επόμενος σταθμός... Αλ Γουάσλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ